GTX 970 için PSU önerisi

elys

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, çok eski bir bilgisayarım vardı. Yaklaşık 2 yıl sonra üniversiteye geçeceğim için az maliyetli bir değişim yaptım. DDR3 16 GB RAM ve GTX970 4 GB ekran kartı aldım. PSU'm yetmiyor. Acaba bu iyi midir, başka almamı önerdiğiniz yüksek bütçeli olmayan PSU'lar var mıdır?

PSU linki.

Merhaba, çok eski bir bilgisayarım vardı. Yaklaşık 2 yıl sonra üniversiteye geçeceğim için az maliyetli bir değişim yaptım. DDR3 16 GB RAM ve GTX970 4 GB ekran kartı aldım. PSU'm yetmiyor. Acaba bu iyi midir, başka almamı önerdiğiniz yüksek bütçeli olmayan PSU'lar var mıdır?

PSU linki.

Attığınız da güzel MSI MAG A550bn de alabilirsiniz.

NVIDIA minimum 500W önermiş yeteceğini düşünüyorum.

1700946589521.png

PSU linki.
Attığınız psu çok iyi bir seçenek.

Yani 200-300 fazla olsun MSI'ya da FSP olsun derim DeepCool şu anda çok fazla hazır sistemde var da ayrı olarak PSU alınacaksa çok önerim değildir.
Marka bazlı değil model bazlı olarak bakılması gerekiyor. MSI A550BN ve PK550D çok farkı olmayan PSU'lar. Hangisi daha ucuzsa o alınabilir.

Hazır sistem içinde kullanılan DeepCool PSU'lar PF550-PF650-PF750 modelleri. Onlar PK serisinin bir alt modeli olarak geçiyor.

Marka bazlı değil model bazlı olarak bakılması gerekiyor. MSI A550bn ve PK550D çok farkı olmayan PSU'lar. Hangisi daha ucuzsa o alınabilir.

Hazır sistem içinde kullanılan DeepCool PSU'lar PF550-PF650-PF750 modelleri. Onlar pk serisinin bir alt modeli olarak geçiyor.

Doğru diyorsunuz da zaten konu sahibinin attığı bence en iyisi gibi duruyor Hydro k bayağı sağlamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı