selam mmurato170 oyun için toplanan sitemdeki olması gereken nedir bu sistem için dengesiz demişsiniz konuyu detaylı acarak benide bilğilendirirseniz sevinirim kg
@"Furkan Emir" Değiştirdiğin ssd okuma yazma hızı kingston'a göre fazla ama markası bilindik birşey değil güvenilebilirmi? Ssd alan çoğu kişi samsung kingston gibi markalar tercih ediyorlar ve evganın özelliği nedir? Neden bir msı değilde evga ve Asusun soğutması iyi Msı performansı iyi evgayı bilmiyorum.
Ben beğendim şahsen. Güç kaynağını 600w 80+ bronze yapabilirsin ayrıca 6700K fazla ısınan bir işlemci değil yine soğutucuyu 100 TL'lik daha hesaplı hava soğutucu ile değiştirebilirsin. Bu şekilde en az 400 TL yakın tasarruf yapmış olursun. O bütçe ile de anakartı daha kaliteli bileşenlere sahip modellerden seçebilirsin.
@"Furkan Emir" Değiştirdiğin ssd okuma yazma hızı kingston'a göre fazla ama markası bilindik birşey değil güvenilebilirmi? Ssd alan çoğu kişi samsung kingston gibi markalar tercih ediyorlar ve evganın özelliği nedir? Neden bir msı değilde evga ve Asusun soğutması iyi Msı performansı iyi evgayı bilmiyorum.
OCZ güvenilir ve kaliteli bir markadır ayrıca AMD ile iş ortaklığı yapmaktadır. Evga en kaliteli ekran kartlarını üretmektedir ülkemize yeni gelmelerine rağmen dünyada çok ünlü bir markadır.