Çözüldü GTX 970 Kasma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEFTUN01

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus Gtx 970 ekran kartım var. Point Blank oyununda ana menüde iken kasmalar oluyor ve League of Legends oyununda 60 fpsden büyük değer alamıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
LOL dikey senkronizasyon(V-sync) açtım diğeri ise kendiğilinden düzelmiş.

Bir ihtimal daha var kardeşimin oyunu için bir dosya indirmiştim virüslü çıktı ve baya beni uğraştırdı. En sonunda Kaspersky deneme sürümünü indirdim onlarca dosya sildirdi bana sonra birkaç kez tarama yaptım virüsten eser kalmadı ve bilgisayar eski haline döndü.
Arkadaşlar Asus Gtx 970 ekran kartım var. Point Blank oyununda ana menüde iken kasmalar oluyor ve League of Legends oyununda 60 fpsden büyük değer alamıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
League of legends'ın grafik ayarlarına girdiğinde orda en yüksek fps'değeri 60 olarak seçili ise 60'ın üstüne yükseltmez ordan limitsiz yaparsın daha sorun olmaz ve her oyunda v-sync'i kapatmanı öneririm.

Point Blank'ta kasma gitti ve League of legends oyunundaki 60 fps sorunu çözüldü. Şimdi League of Legends oyununda 250-500 fps alıyorum.

LOL dikey senkronizasyon(V-sync) açtım diğeri ise kendiğilinden düzelmiş.

Bir ihtimal daha var kardeşimin oyunu için bir dosya indirmiştim virüslü çıktı ve baya beni uğraştırdı. En sonunda Kaspersky deneme sürümünü indirdim onlarca dosya sildirdi bana sonra birkaç kez tarama yaptım virüsten eser kalmadı ve bilgisayar eski haline döndü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı