B Barans3l Hectopat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #1 Başka bir konuda yeni bilgisayar alacagimi söylemiştim. Sizce hangi markanın GTX970'ini alayım? Evga SSC Asus MSI Galax Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2015
Başka bir konuda yeni bilgisayar alacagimi söylemiştim. Sizce hangi markanın GTX970'ini alayım? Evga SSC Asus MSI Galax
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2015 #2 Kullanılan donanım ve GPU silikon kalitesi olarak yaptığım araştırmalara ve kullanıcı yorumlarına göre konuşacak olursam; Evga Gigabyte Galax MSI >=< Asus Bunların kendi içlerinde modelleri var. O.C atacak mısın sen?
Kullanılan donanım ve GPU silikon kalitesi olarak yaptığım araştırmalara ve kullanıcı yorumlarına göre konuşacak olursam; Evga Gigabyte Galax MSI >=< Asus Bunların kendi içlerinde modelleri var. O.C atacak mısın sen?
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #3 Seçeneklerde Galax gördüm en kalitelilerden biri ama Gigabyte hem uygun bütçeli hemde Galax'ın dengi diyebilirim, bütçen varsa Evga'da tercih edebilirsin.
Seçeneklerde Galax gördüm en kalitelilerden biri ama Gigabyte hem uygun bütçeli hemde Galax'ın dengi diyebilirim, bütçen varsa Evga'da tercih edebilirsin.