GTX 970 Marka Seçimi

İkisi de aynı model.İkisi de soğutma gayet iyi (bildiğim kadarıyla gigabyte g1 serisi daha başarılı soğutma konusunda).Vtx ile msi arasında değil yani karşılaştırmalar gigabyte da evga da işinizi görür çok sıkıntıya düşerseniz tom's hardware forumları kaynar böyle yazın aynen google a bide oradan fikir alın.

Bildiğim kadarıyla nvidia denince genelde evga akla gelir.Çok fazla modeli vardır ve sorun çıkartma olasılığı düşüktür.Türkiye de genelde asus ve msi satılır fakat amazon newegg gibi sitelerde evga xfx sapphire çok fazla satılır.Şimdi baktım evga biraz ses yapıyormuş sli için gigabyte önermişler.Gigabyte daha mantıklı şuan

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2304237/gtx-970-version-buy.html

burada en iyi gigabyte deniyor.

@Eddraziel32 Her yerde farklı bir şeyler diyorlar. Kafam karıştı yani artık hangisini alacağımı şaşırdım.

Cevap basit tanınmışlar arasında en ucuzu neyse(asus turbo model, gigabyte tek fanlı olan model hariç) al geç .Ben r9 390 alırdım tabi orası ayrı da o konuya girmeyelim nvidia fanı kaynıyor forum.Zotac alma cool whine sorunu en fazla yaşanan firmaymış.

Olayı sana kısaca şöyle özetleyim. Bu üç markadan hiçbiri seni üzmez ancak, Gigabyte daha serin ve performanslıdır. Benchmark testlerine baktım bende bizzat kullanıcısı olarak Gigabyte gtx970 gaming g1 tavsiye ederim. Gigabyte > Msi = Asus

Zotac gtx970 amp extreme core edition, en iyisi sonuna kadar o.c yapılmış hem o.c ile uğraşmazsın tak kullan başka bişeye bakma.

Zotac gtx 970 amp de cool whine sorunu varmış rahatsız ediyormuş kullananlardan duyduğum kadarıyla.
Bende var bu model öyle sorun yaşamadım, çok sessiz ve %30 fan hızıyla oyunlarda 50 derece sıcaklığı geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…