karluklr Hectopat Katılım 1 Ekim 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar sizlere birkaç sorum var: GTX 970 Almayı düşünüyorum ancak hangi marka almalıyım EVGA ile Zotac arasında kararsız kaldım. GTX 970 Yanına işlemci olarak Skylake i5 6500 almayı düşünüyorum, darboğaz olurmu ? Bunun yanında anakartım ise MSI H110M Pro-VD. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2016
Arkadaşlar sizlere birkaç sorum var: GTX 970 Almayı düşünüyorum ancak hangi marka almalıyım EVGA ile Zotac arasında kararsız kaldım. GTX 970 Yanına işlemci olarak Skylake i5 6500 almayı düşünüyorum, darboğaz olurmu ? Bunun yanında anakartım ise MSI H110M Pro-VD. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 10 Nisan 2016 #2 Marka olarak ikisinden biri olmak zorundaysa EVGA tercih edin. Zorunlu değilse ASUS ya da MSI da düşünebilirsiniz, bütçenize hangisi uyuyorsa. İşlemci darboğaz yapmaz. Anakart da sistem için yeterli.
Marka olarak ikisinden biri olmak zorundaysa EVGA tercih edin. Zorunlu değilse ASUS ya da MSI da düşünebilirsiniz, bütçenize hangisi uyuyorsa. İşlemci darboğaz yapmaz. Anakart da sistem için yeterli.