GTX 970 mi Radeon R9 300 serisi mi ?

mertcan ezer

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan anlaşılacağı üzere bu iki model kafamı karıştırıyor. Yazın toplamayı düşündüğüm oyun bilgisayarı için hangi modeli tercih etmeliyim. 3xx serisi gelmedi fakat geldiği zaman fiyat olarak ne olur ve performans olarak hangisi daha iyi olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak, R9 3xx, GTX 9xx'i ezecek deniyor. Fiyatlarda biraz artış olacaktır tabii.

Yaklaşık olur mu fiyatları ?

R9 3xx serisinin performanslı olacağı söyleniyor fakat her ne kadar düşürülsede güç tüketimi Nvidia'ya göre biraz daha fazla olacaktır.
Ben alıcak olsaydım eğer iyi bir PSU alıp R9 3xx serisini beklerdim fakat Gtx 9xx seriside gayet iyi bir mimariye sahip. Seçim senin.

Yaza kadar çıkar zaten yeni bilgisayar bileşenleri o zamana kadar bekleyeceğim zaten.

Tabiki yeni bileşenler çıkacaktır ama çokta ümitlenmeyin derim. Firmalar tüm kozlarını yaza saklamıyor.

Haklısınız zaten resimde parçalar var işte doların düşse yeter başta genel olarak sistem bu zaten.

Tabiki yeni bileşenler çıkacaktır ama çokta ümitlenmeyin derim. Firmalar tüm kozlarını yaza saklamıyor.
GTX 970'te yaşanan fiyaskodan sonra AMD yeni serisinde çıkacak ilk kartlardan biri 970'in fiyat segmentinde çıkacaktır. Piyasadan silme amaçlı.

Banada öyle geliyor açıkcası, bu fırsat AMD'nin eline bir daha kolay kolay geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…