GTX 970 Model Seçimi

Sizi üzmez.Fakat Asus ile Msı arasında kaldıysan Msı az daha performanslı ve serin ve fiyat olarak uygun.

Galax kalitesi hakkında hiç fikrim yok ne kadar kaliteli ve ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Kalitesini bilmediğim için sıcak bakmıyorum ama mantıklı bir açıklamada fikrim değişir tabi

Galax kalitesi hakkında hiç fikrim yok ne kadar kaliteli ve ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Kalitesini bilmediğim için sıcak bakmıyorum ama mantıklı bir açıklamada fikrim değişir tabi
Firmanın eski adı Galaxy'dir. Araştırırsanız çok uzun zamandır Nvidia sektöründe hizmet veriyor. Galaxy ile KFA2 firması birleşmiş bulunup, bu birleşen iki firmanın ilk ürünü GTX900 serisinden oluyor.
Galaxy zaten ürünlerini her zaman ucuzdan satardı, öyle de devam ediyor. Hall Of Fame (HOF) modeli ile meşhurlar.

Alıntıdır.

Teşekküler vaktinizi ayırdığınız için.

Teşekküler vaktinizi ayırdığınız için.
Bir şey değil. Arkadaşımdan biliyorum ve araştırma olarak da en iyi GTX 970'lerden diyebiliriz. CW sorunu yaşamadı bizim arkadaş ve OC potansiyeli yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…