GTX 970 Model Seçimi

Bu ara açılan konular sürekli MSI'ın CW ve VRAM sorunuyla ilgili. Bende yazın toplayacağım PC için MSI GTX 970 4G SLI yapacaktım fakat tedirgin oldum açıkcası. Araştırmaya devam ediyorum. Galax GTX 970 HOF iyi diyorlar. Tercih edebilirsiniz.

Sonunda GALAX markasının birileri tarafıdnan bilinip tavsiye edilmesi beni çok mutlu etti. Konuyu okudum ama bir fiyat belirtildiğini görmedim keseniz bol ise GALAX GTX 970 HOF modelini, daha uygun fiyat olsun diyorsanız ise GALAX EX OC modelini düşünebilirsiniz. Galax önermemin nedeni 1994 yılında kurmuş bunlar şirketi o zamandan beri sadece Ekran Kartı üretiyorlar yani demek istediğim varları yokları Ekran Kartı dolayısıyla üzerinde ne kadar çalıştıklarını sen düşün. Arkadaşıma aldık Coil Whine sorunu da çıkmadı çok şükür. Tabi teknoloji şans işi çok yakın zamanda bende alacağım bu kartı sizede önerim tercihinizi bu yönde kullanmaız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…