gamingr Hectopat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #11 Açıkçası ben MSI alırdım hem sağlam marka hemde tasarımı hoş.
M Mehmetozkan45 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #12 Zaten CW çıksa değiştirme şansımız oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zaten CW çıksa değiştirme şansımız oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Kennedy Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #13 Eğer fanboy'luk gibi birşey yapmazsan, Gigabyte G1 al. Çünkü aralarında en performanslısı ve soğutması en iyi olanı Gigabyte G1.
Eğer fanboy'luk gibi birşey yapmazsan, Gigabyte G1 al. Çünkü aralarında en performanslısı ve soğutması en iyi olanı Gigabyte G1.
M Mehmetozkan45 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #14 Fan boy açıklarmısınız ? rica etsem ve siz ne marka GTX 970 alacaksınız ?
M Mehmetozkan45 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #15 GIGABYTE almaya karar verdim sorun çözüldü.
Leon Kennedy Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #16 Fanboy derken, kötü olsada sevdiği birşey onu savunup iyi çıkartmak anlamında dedim. Ben MSI alıcam. Arkadaşa söyledim yurt dışından getiricem diyodu ama bekliyorum işte. Eğer getirttiyse MSI demiştim ona.
Fanboy derken, kötü olsada sevdiği birşey onu savunup iyi çıkartmak anlamında dedim. Ben MSI alıcam. Arkadaşa söyledim yurt dışından getiricem diyodu ama bekliyorum işte. Eğer getirttiyse MSI demiştim ona.
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 19 Aralık 2014 #17 Bende alıcam inşAllah yakın zamanda seçimim MSİ olacak.
N Neutral Ziyaretçi 19 Aralık 2014 #18 Sağ üstte "Ara" butonu var arkadaşlar, artık binlerce kez bu marka soruları sorulmaya başlandı Ufak aramalarla sorunuzun cevabını alırsınız. Ben Gigabyte diyorum.
Sağ üstte "Ara" butonu var arkadaşlar, artık binlerce kez bu marka soruları sorulmaya başlandı Ufak aramalarla sorunuzun cevabını alırsınız. Ben Gigabyte diyorum.