Cevabınız için teşekkür ederim ama birşey dikkatımı çekti. MSI'ın mhz hızı 50 daha fazla ?Vatan bilgisayarda şu an ikisininde fiyatı aynı sayılır aralarında 10-20 TL fark var sadece. Hangisi hoşunuza gidiyor ise onu alın sonuçta gpu aynı her iki firmada çok iyi firmalar. Sadece Asus' garantisi 3 yıl iken MSI' ın 2 yıl.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben 1-2 haftaya toplama bilgisayar alıcamda bazı sorularım var sizinle özelden konuşabilme şansım var mı acaba ?Aradaki farklar sadece soğutma ve yazılım farklarıdır. OC' durumu sizi yanılmasın. Bu kullanıcılar için aslında bir göz boyama gibi bir şey. Ben 2 yıldır referans alıyorum ve bu çıkan kartlardan çok daha serin ve çok daha performanslı kullanıyorum (= Sırrım; sadece indirimden 55$'a aldığım EVGA su soğutma. Hepsi bu. Garantilere vs. bakın. Hediyeleri var mı onlara bakın. Mesela Asus Doom veriyor. (= Bu gibi özelliklerdir fark inanın bu markalar arasında dağlar kadar farklar yok.
Isıları 1-2 derece, performansları 1-2 FPS, fiyatlarıda 10-20 $ değişiyor gibi düşünün.
Saygılar.
Toplayacağın bilgisayarda bu ekran kartlarının dışına çıkarsan pişman olursun;Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben 1-2 haftaya toplama bilgisayar alıcamda bazı sorularım var sizinle özelden konuşabilme şansım var mı acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.