GTX 970 - NFS MW 2 Artifact Sorunu

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bu oyunda böyle bir sıkıntı yaşıyorum:
FPS değerleri gayet iyi, en son ayarlarda oynuyorum. Ama ekranda bir şeyler çok hızlı bir şekilde belirip belirip kayboluyor, bu sorunun 5 harfliydi galiba bir adı vardı unuttum. Bu sorun neyden kaynaklanıyor? Ekran kartından şüphelenmeli miyim? Isı normalde GTA 5 oynarken bile 60 dereceyi geçmiyordu bu oyunda 70 dereceyi buldu.

Düzenleme: Sorunun adı Artifact, hatırladım.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş

Hocam oyun eski. Windows ve ekran kartı sürücüsü en güncel sürüm olmasa bile sorunsuz oynaması gerekmez miydi? GTA 5 gibi bir oyunu oynarken MW 2 oynayamaması garip. Acaba oyunun kendi içinde bir sorun ya da bir uyumluluk sorunu olabilir mi? Çünkü son çıkan NFS oyunlarında çok fazla sorun vardı. Benim de oynadığım bir seri.

• Windows sürümü
  • Ekran kartı modeli
  • Ekran kartı sürücü sürümü
Bunları belirtirsen yardımcı olabiliriz.
  • Windows 10 64 Bit ( Geçen hafta herhangi bir güncelleme yoktu şu an gelmiş indiriyorum)
  • Evga SuperClocked ACX 2.0
  • 361.75

Aynı ayarlarda oynadım bu sefer hata olmadı. Genel olarak Artifact'ın sebebi nedir?

Artifact' ın nedeni ekran kartıdır. Ekran kartı yük altında kaldığınca daha fazla ısınıyor ve bu yüzden artifact problemi yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca bir çok Gtx 970 kullanıcısı artifact ve VRAM ile ilgili sorun yaşadığını belirtmiş. En azından Coil Whine problemi yaşamamışsınız buna da şükür diyin. :p

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı