Başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda hareketli noktalar beliriyor. Bu oyunu ilk açtığım andan itibaren olmuyor, oyun içerisinde biraz zaman geçirdikten sonra oluyor. Sıcaklık değerli ile ilgili değil, MSI Afterburner ile kontrol ettim. Aşağıda sorun ile ilgili bir video link vereceğim daha detaylı görmeniz için. Video kaydında sol üstte sıcaklık değerleri de yer alıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ekran Kartına OC Yapılı bir şekilde mi oyun oynuyorsun ? Benim bildiğim kadarıyla bu durum sadece gerğinden fazla OC yada ısınma ile gerçekleşiyor.Gaming ve Standart Modda girerek tekrar deneyip bizimle sonucu paylaşabilirsin.
Ekran Kartına OC Yapılı bir şekilde mi oyun oynuyorsun ? Benim bildiğim kadarıyla bu durum sadece gerğinden fazla OC yada ısınma ile gerçekleşiyor.Gaming ve Standart Modda girerek tekrar deneyip bizimle sonucu paylaşabilirsin.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu bahsettiğiniz Gaming ve Standart Modu MSI Afterburner ile mi ayarlıyorum?
https://i.hizliresim.com/BzE9EL.png Oyun oynarken MSI Afterburner bu şekilde çalışıyor. Hiçbir ayarı kurcalamadım. Diğer forumlarda buna benzer sorunların BİOS güncellendikten sonra ortadan kalktığını yazmışlar BİOS güncellemesini de yaptım sorunum halen devam etmekte.