GTX 970 Oyunlarda Düşük Performans

Elrawnn

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: Intel Xeon E5462 2.80Ghz
  • Ekran kartı: GTX 970 Strix
  • Anakart: Asus P5G41TM_LX
  • RAM: 8GB
Rainbow Six Siege oyununda bilgisayarın performansı bu şekilde az. Neden kaynaklı olduğu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. Ayrıca GTA 5 gibi oyunlarda da aynı problemi yaşıyorum.

Peki bu işlemci yerine Intel i5 4440 3.10GHz işlemcisini kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayar yükseltip ekran kartına biraz daha yük bindirmeyi deneyebilirsiniz. Tavsiyem 1156 Pin iyi bir anakart + Xeon X34.. serisine geçmeniz.

Intel i5 4440 ile 1080p çözünürlükte darboğaz yapacağını sanmıyorum. Fakat i5 4440'ı o anakarta takamazsınız.

Son düzenleme:
Intel i5 4440 ile 1080p çözünürlükte darboğaz yapacağını sanmıyorum. Fakat i5 4440'ı o anakarta takamazsınız.
Anakartla işlemciyi değiştirdim darboğaz yapmıyor ama ufak takılmalar oluyor sizce sebebi nedir ?

Yeni aldığınız parçaları belirtiniz.

Anakartla işlemciyi değiştirdim darboğaz yapmıyor ama ufak takılmalar oluyor sizce sebebi nedir ?
RAM veya HDD'den kaynaklanıyor olabilir. Fakat RAM'den kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Bende de 8GB RAM var şuana kadar yetmediği oyunla karşılaşmadım. HDD kaynaklı donmalar yaşanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…