GTX 970 Oyunlarda Takılma Sorunu

mrtogz

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim GTX 970, i5 6500,16 GB DDR4 2666 RAM ve Z170a Gaming Pro, PSU 700 wat, indirimlerde aldığım Rainbow Six Siege ve The Crew oyununda donmalar yaşıyorum ve bir süre bir şey yapamadan duruyorum. Daha önce hiç bir oyunda böyle şeyler yaşamadım uplay oyunlarda olmaya başladı. Görev yöneticisnden baktığımda işlemci %100 görünüyor. Yazılım olarak Win7 kullanıyorum 10'a yükseltme yapsam bu sorunlar ortadan kalkar mı ne yapabilirim? Şimdiden Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an ne var bilemiyorum fakat benim i5 6600 ile kullanmakta olduğum 1060'ta da kasmalar GPU kullanımında düşmeler başladı yeni bir güncelleme zamanı geldi sanırım.

Evet güncel,
-i5 6600
-MSI GTX 1060 6G
-H170 Gaming M3
-8GB Kingston Hyperx Fury 2133 MHZ Ram
-600W Aerocool KCAS 80+PSU
Fakat benim bazı tahminlerimde var kendimle ilgili bir ara bios güncellemesi ile ekrana görüntü gelmeyi kesmişti ve biosu sıfırlamak zorunda kaldım. Birde RAM'in 8GB olması aklıma gelenler bunlar. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı