GTX 970 performans sorunu

LastGamer575

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce de Witcher 3 oynadım fakat hiç böyle bir şey olmadı. Bu sıkıntı gerçekten çok sinir bozucu. Acaba neden kaynaklı olabilir? Ayrıca RAM kullanımıda sürekli %99'da. World of Tanks 'da bile RAM kullanımı %99. İşletim sistemim Windows 10.
Ekran Alıntısı.JPG

"Memory Leak" yani bellek sızıntısı diye bir olay var o gelmiş başınıza sanırım. Bellek kulanımı yüzde 99'da iken görev yöneticisinden işlemler kısmının ekran görüntüsünü alıp atabilir misiniz?

Bu arada işletim sisteminiz orijinal mi? Sürücüleriniz güncel mi?

"Memory leak", programın kullandığı hafıza ile işi bittiği halde ilgili hafıza bloğunu serbest bırakmaması durumudur.
Zaman içerisinde programın sürekli hafıza kullanması, fakat kullandığı hafızayı işi bittiğinde bırakmaması, memory leak'in giderek büyümesine bundan dolayı yeterince uzun süre çalışan uygulamalarda sistem kaynaklarının kritik miktarlarda tüketilmesine ve uygulamanın hata verip kapanmasına sebep olmaktadır.
Alıntıdır.

Daha satın almadım işletim sistemini.
Satın alıp temiz bir kurulum yapın sorununuz düzelecektir yüksek ihtimalle. Düzelmezse tekrar konu açın ya da bu konuyu canlandırın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı