Ozaman dersime biraz daha çalışmalıyımEkran kartı bütçenizi bir tık daha artırırsanız GTX 1660 model bulabilirsiniz.
Ayrıca PSU yok. SSD'siz bu devirde olmaz. İşlemci de 3600 bulabilirsiniz o fiyata.
Evet, tabi. Tekrar Alıntı yapmadığınız için bildirim gelmedi, ondan fark etmedim.Ekstra olarak müsaitseniz size bir soru sorabilirmiyim ?
PSU ve SSD olarak ne önerirsiniz ?Evet, tabi. Tekrar Alıntı yapmadığınız için bildirim gelmedi, ondan fark etmedim.
Şunlardan biri alınabilir:
Hocam sizi de çok yordum kusura bakmayın ama aklımda şöyle bir şey var. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...samsung-256gb-m2-gaming-kasa-1077298470/detay linkteki kasayı alıp ona gereken eklemeleri yapmayı düşünüyorum. Dediğim şekilde mi yapayım yoksa kendi topladığım bilgisayardan mı ilerleyeyim ?Şunlardan biri alınabilir:
XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı (PYLON550B-BKCEU)
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullanımlar için ideal bir PSU seçimi haline…www.gaming.gen.tr NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-5B1BB-EU ITOPYA'dawww.itopya.com MSI MAG A600DN 600W 80+ 120mm Fanlı PSU
MAG Gaming güç kaynakları oyunculara güvenli, kararlı ve verimli bir giriş seviyesi güç kaynağı seçeneği sunar.www.gaming.gen.tr
NZXT modülermiş, ben onu tercih ederdim.
@Poiss
SSD olarak bütçene göre bunu alabiliyorsan kesinlikle tavsiye ederim:
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçe bu kadar çıkmaz dersen:
Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD özelliklerini incele, 671,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sistem fiyat olarak pek makul değil bence.Hocam sizi de çok yordum kusura bakmayın ama aklımda şöyle bir şey var. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...samsung-256gb-m2-gaming-kasa-1077298470/detay linkteki kasayı alıp ona gereken eklemeleri yapmayı düşünüyorum. Dediğim şekilde mi yapayım yoksa kendi topladığım bilgisayardan mı ilerleyeyim ?
Yanlış anlamazsanız nedenini sorabilir miyim ? Bende ilk kez bilgisayar topladığım için merak ediyorum.Bu sistem fiyat olarak pek makul değil bence.