Oyunlarda takılmalar yaşıyordum. Vatana bıraktım ekran kartı BIOS'unda sorun var servise yollucaz. Orda onarcaklar size geri vercez dediler. Ama ben onarım istemiyorum değişim istiyorum Zotac GTX 970 amp extreme ekran kartı ile üstüne 50-60 ne gerekiyor ise eklerim. Bunu yapmam için ısrar etmem işe yarar mı veya ne yapmalıyım onardık diye geri verirler ve tekrar aynı sorunu yaşarım diye çok korkuyorum.
Ürünleri aldığın tarih itibarı ile 15 gün diye hatırlıyorum iade ve para talep hakkın var. Bununla beraber ürünü aldığın fatura ile servise vermişsin nasıl olur da Bios'ta sorun olur. (Ayıplı ürün adı altında iade iste aynı kartı değil aynı marka modelden başka bir kart talep et yada hediye çeki isteyebilirsin.) Sen müşterisin!!! Yedirtme hakkını.
Ürünleri aldığın tarih itibarı ile 15 gün diye hatırlıyorum iade ve para talep hakkın var. Bununla beraber ürünü aldığın fatura ile servise vermişsin nasıl olur da biosta sorun olur. (ayıplı ürün adı altında iade iste aynı kartı değil aynı marka modelden başka bir kart talep et yada hediye çeki isteyebilirsin.) Sen müşterisin!!! yedirtme hakkını
Hediye çeki istiyorum. Ürünü aldığım fiyatın aynı parasının üstüne ekleyerek Zotac gtx 970 amp extreme geçmek istiyorum. Eğer mümkünse böyle birşey arayıp durcam. Israr etcem.
Arkadaşlar birde lolde felan item alınca bi anlık takılma yaşıyordum. Bu nedendir?