Gtx 970 seçimi

Yalın35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar foruma yeni katılıyorum belki 1 aydır araştırıyorum ve bu hafta artık bir 970 alıcam fakat okadar kafa karışıklığı oldu ki herkesten farklı bir ses çıkıyor.
İlk olarak Msi ve Giga arasında kaldım , sonra Galax Hof ve bugun itibariylede evga.eu dan verilebilecek biraz daha makul fiyatlı Ftw modeli. Asus almayı düşünmüyorum çünkü 780 direct cu kartım vardı ve fanı bozuldu para iademi aldım nedense tercih etmek istemiyorum asus'u . Msi , Giga , Galax , Evga arasındaki kararsızlığıma bi çare arıyorum :) . Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satırlarca yazı yazardım fakat kısa cevap makul diyorum ben. Cevap Gigabyte :)

:D ya bende 1 aydır kartsız oyalanıyorum hem biraz fiyatlar düşer umudu ama esas olarak araştır araştır oku oku hakikaten gına geldi . Galaxı baya araştırdım güzel fakat sanırım bir sorunla karşılaşıldığı zaman çözüm sıkıntılı oluyor gibisinden yazılar okudum servis bakımından. Ağırlıklı olarak Giga düşünüyordum serin oluşundan ve core speedlerinden dolayı sadece 31 küsür santim olması düşündürüyordu :). Evga FTW modeli için ne dersin peki ? birde Giga alma kararı verirsem hangi site güvenilir bu konuda bu güne kadar hep vatandan yaptım bu tarz alışverişlerimi.

Dostum yalnız bu olması gereken model değil :) TeknoBiyotik: Gigabyte GTX970 GAMING G1 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı (THE CREW, FAR CRY 4, ASSASSIN’S CREED UNITY OYUN HEDİYELİ ! ) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
bu olacak oda novada daha hesaplı

Evga.eu'dan zahmetli alışveriş yapacağın dersen cevap elbet FTW olacak./QUOTE]

Evgayla ilgili Review: EVGA GeForce GTX 970 FTW - Graphics - HEXUS.net - Page 16 buradaki incelemede OC olarak Giga kadar artmamış Clock speed , bide doğal olarak biraz daha sıcak sanırım bu kart yani uğraşmasına uğraşılır aslında çok zor değil de bilemediğim için karar veremiyorum

Aynı performansı vermez. Soğutma kapasitesi yönünden fark açılırsa, performans farkı da artar.

@Yalın35, FTW ürünü diğer modellere oranla daha yüksek performans sunuyor. Sıcaklık değerleri 68-70*C arasında gidip geliyor. Ben olsam zahmetli bu iş yerine G1 Gaming alır geçerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı