GTX 970 Sistem Battlefield 1 MP Ani FPS Düşme Sorunu

TheSlayerofChaos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler oyunu aldım oynuyorum 16-17 saat oldu kullanma sürem, senaryo oynarken son ayarlarda 1080p'de %125 Render Resolution 60 FPS sabit veriyor. Patlamalarda bile en az 55'e düşüyor. MP oynarken ise oyun takılıyor gibi oluyor, sağda gösterge de ekran içinde soru işareti göstergesi gözüküyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum 90 ping alıyorum ve oyuna ilk girdiğimde savaş henüz ateşlenmeden iyi performans alıyorum ama savaş ateşi başladığında yani sağda solda patlamalar uçaklar çatışmalar başladığında oyun yavaşlamaya başlıyor. FPS düşüşleri oluyor ağır çalışıyor hatta sıcak çatışmada bile çok sinirimi bozuyor. Neden kaynaklandığı konusunda bir fikrim yok. Sürücüler güncel, oyun SSD'ye kurulu. Sistemim ise şu;

• MSI GTX 970 4G
  • Intel i5 4460 3.2ghz
  • GSkill 8GB RAM 1600MHz
  • MSI PC MATE Z97
  • Everest 650W PSU
  • SSD Kingston 120gb hyperx
  • ASUS vx238

RAM yüzünden olabilir mi konusu da kafamı kurcalıyor fakat emin değilim. Yarın RAM almayı düşünüyorum eğer çözülürse. Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…