GTX 970 Sistem Ekrana Görüntü Gelmemesi

Aslan Sarı

Hectopat
Daha fazla  
İnventus'tan skylake bi sistem topladım arkadaşlar, monitörü, klavyeyi, mouse'u taktım, kasanın güç kablosunu taktım, takar takmaz anakartın ve ekrankartının ışığı yandı. Normal diye düşündüm. İçinde windows olan usb'yi taktım ve güç düğmesine bastım fanlar çalıştı ama ekran bir türlü gelmedi. Simsiyah, kabloda mı sıkıntı var diye kabloyu çıkarttığımda sinyal yok diyor. Kabloyu takınca yine sadece siyah ekran. Başka bir monitörle de denedim(bağlantı türü farklı olan- hdmi-) yine aynısı oldu. Şimdi size sorularım şunlar,

1- Güç kablosunu takar takmaz anakartın ve ekran kartının ledlerinin yanması normal mi?
2-Bilgisayar açık değilken(henüz başlat tuşuna basılmamışken) mouse takıldığında mouse'un ışığının yanması normal mi?
3-Güç kablosunu çıkardıktan sonra 5sn kadar ledler yanmaya devam ediyor(kapasitörlerden muhtemelen) bu normal mi?
4-Bu sorunların inventusun göndermeden önce test yapması ile bir alakası var mı?
5-Güç kaynağının üstündeki switch-anahtar hiçbir işe yaramıyor, bunun sebebi ne olabilir?

Biraz fazla soru sormuş olabilirim arkadaşlar ama ilk kez sistem topluyorum ve parçaları kendim birleştirmediğim için ve ilk kez bu tarz sorunlarla karşılaştığım için sizleri soru yağmuruna tuttum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

Sistem:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…