GTX 970 Sistem için Monitör Almak Gerekir mi?

DotA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Yaklaşık 1 ay içerisinde yeni bir sistem toplamayı planlıyorum, toplayacağım sistem 3000-3500 TL arasında bir oyun bilgisayarı olacak. Ekran kartı muhtemelen GTX970 olacak.

Şu anda sahip oldum PC eski, fakat yeni bir monitör almaya bütçem el vermiyor. Bu yüzden eski bilgisayarımın monitörünü kullanmak istiyorum. Çok fazla performans ve grafik meraklısı bir insan değilim. Oyunları optimum düzeyde kasılmadan oynamam benim için yeterli olacaktır, çok fazla oyun zevki de istemiyorum zaten amacım boş zamanlarımı PC başında geçirmek.

Arkadaşlar eski monitörüm 19 inch ve 60-75 Hz frekansta çalışan bir LCD monitör, sizce yeterli midir yoksa monitör için ekstra bir ücret ödemem gerekir mi, değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir monitör almak genel olarak sistemden alacağınız keyfi arttıracaktır. O bütçeye monitör dahil güzel bir sistem toplanabilir.

3000 TL.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı