Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Bence ilk etapta ekran kartını alın. Şöyle 4 adet ekran kartı buldum.Tek tek yükseltmeyi de düşündüm bu sefer ilk ekran kartını alsam işlemcime olmuyor. İlk işlemci alsam ekran kartıma falan olmayacak. İkisini de alsam anakartıma uymayacak. Ama dediğiniz gibi aynı anda alınabilir. Peki darboğaz sorunu yaşamadan bu sistemi nasıl yükseltebilirim? Hangi parçalar alınabilir anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. Öneriniz var mı acaba?
Bunlar değerlendirilebilir. RX 6600 ve GTX 1660 Super ekran kartları garantili. Ben garantili olanları tercih etmenizi tavsiye ederim. Eğer RX 6600 almayı düşünürseniz işlemci minimum R5 3600 olmalı. Eğer 1660 Super almayı düşünürseniz işlemci minimum R5 2600 olmalı. Anakart olarak da bu işinizi görür:

Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM'leri de mümkünse 3600 MHz bakarsınız ama 3200 MHz de olabilir.