GTX 970 Sistem Kasma ve LoL FPS Düşme Sorunu

er4yz4

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 işletim sistemine sahip MSI GTX 970 Gaming 4G ekran kartı, MSI Z GAMING 5 anakart, Intel i5 4690K işlemciye sahip bilgisayarımda 4x2=8GB RAM var. Bilgisayarımda kapanma sorunu vardı bu nedenle Vatan Bilgisayar'dan aldığım için geri götürmüştüm. PSU'da sorun çıktı. 750 Watt olan PSU'mu 700 Watt Zalman bir PSU ile değiştirdim. Aldığım günden bu yana sadece League of Legends (LOL) oyununda FPS çok ilginç bir şekilde 30'lara kadar düşüyor. Aynı zamanda masaüstünde dosyaları tararken falan da bilgisayarım kasıyor. Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

League of Legends'da fps limit kısmı limitsiz de mi yoksa bir kısıtlama var mı? Sıcaklık değerleriniz neler onları da söylerseniz size daha detaylı yardımcı olabilirim.

PC 2 yıllık fakat dediğim gibi PSU yu daha yeni değiştirdim.
Şöyle bir şey söyleyebilirim hocam.Benim de bir arkadaşımın hesabına girince çok drop oluyor. GTX 1080'im olmasına rağmen eğer FPS limitini 60 FPS veya 120 FPS yaparsanız akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. En azından ben öyle çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…