Bilgisayara giriş yapamıyorum diski farklı bir bilgisayara bağlayıp sadece bu 3 dosyayı bulabildim. Yaklaşık 3 kere yeni Windows kurdum ve durmadan mavi ekran hatası alıyorum.
Yardımınızı bekliyorum.
Anakart: MSI Z97 GAMING: 3
İşlemci: 4460.
Ekran kartı: EVGA GTX 970 ssc.
RAM: DDR3 16 GB.
Dosyalar: Minidump - Google Drive
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Dostum dosyalarını inceledim. TeeDriverW8x64.sys adlı bir dosya hata veriyor. Bu dosyanın adını ilk defa duydum ve araştırdığımda Intel ile ilgili bir uygulamaya ait olduğunu öğrendim. Intel ile sürücü yükleme uygulamanız varsa kaldırınız. Intel aygıtları ile ilgili yakın zamanda bir güncelleme yaptınız mı?
Bir de ne olur ne olmaz diyerekten MemTest 86 ile RAM belleklerinizi tarayın.
SFC /scannow komutunu girin sistemdeki bozuk dosyalar varsa düzeltilsin.
Dostum dosyalarını inceledim. TeeDriverW8x64.sys adlı bir dosya hata veriyor. Bu dosyanın adını ilk defa duydum ve araştırdığımda Intel ile ilgili bir uygulamaya ait olduğunu öğrendim. Intel ile sürücü yükleme uygulamanız varsa kaldırınız. Intel aygıtları ile ilgili yakın zamanda bir güncelleme yaptınız mı?
Bir de ne olur ne olmaz diyerekten Memtest 86 ile RAM belleklerinizi tarayın.
Sfc /scannow komutunu girin sistemdeki bozuk dosyalar varsa düzeltilsin.
Çok teşekkür ederim yardımın için bilgisayarın anakartını değiştirdiğimde bu sorun oldu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Arkadaşım bana Z97 anakart gönderdi bende H81 vardı ve arızalıydı ama çok sorun çıkarmıyordu. Ben de bunu taktıktan sonra bu sorunla karşılaştım.
Windows'un kendi yaptığı güncellemeyi de kapattım ancak 15 dakika geçmeden gene aynı sorunu aldım. Dediğiniz şeyi yapayım tekrar yazayım şu an temiz kurulumu tekrar yaptım denemelerimden sonra düzelmez ise yazacağım.
Sorun hala güncel . Ekran kartı sürücüsünü windows kendisi kurduktan sonra cihaz mavi ekran hatası veriyor onboard yapmayı denedim gene mavi ekran alıyorum. Güvenli modda başlatamıyorum. Ekran kartı takmadan da temiz kurulum yaptım ne zaman ekran gidip geliyor bir tane driver yüklüyor bundan sonra sorun başlıyor . Bilgisayara temiz kurulum yapmadan bu driverı silmem mümkün mü ?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.