Dostum lütfen buranın yardımlaşma platformu olduğunu unutma. Her cümlende ünlem kullanmana gerek yok rahat takıl burası AB Müzakere platformu değil. Konudan uzaklaşacak kişisel yorum yapma lütfen.
1. Çok ısrarcısınız. Senli-benli muhabbet için ne samimiyetimiz var? Ne dostu? Kahvede pişti oynadık da benim mi haberim yok?
2. Noktalamalarım konusunda yorum yapmak size düşmez. Açık ve net.
3. Ne olduğunu gayet iyi biliyorum, yıllardır DivXPlanet'te yüzlerce insana enkod öğretmiş, yardım etmiş birisiyim.
4. Konudan uzaklaşmadım, yorumum hangi konuda tekrar bakabilirsiniz. Şahsıma hakaretvari konuşmasaydınız, bu iş bu noktaya gelmezdi.
5. Son olarak; ben açıklamalarımı, önerilerimi yaptım. Önerim, arada TFTCentral ya da Prad gibi yerleri araştırmanız.
Foruma gelirsek; "Yazım Yanlışı Olan Mesajı Alıntılama" gibi saçma sapan, izah konusunda yetersiz bir neden yüzünden ceza aldım. Aslında, mealen "biz kafayı sana taktık ne yapsan seni banlarız" demeye getiren bir moderasyon ekibinin olduğu bir forumda sağlıklı bir yönetim olmaz. Yıllardır DivXPlanet'te yazarım, böyle saçmalıklar hiç olmadı. Bolu beyi mantığındaki bir yönetim hata yapmaya mecburdur. Bu foruma tekrar uğramam. Son olarak üyeliğimi silmenizi umut ediyorum.
Selamlar,
GG.