GTX 970 Sistem Nasıl?

Burak Barış

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar zaten çoğu parça resimden belli oluyor. Ben bu sistemi yaklaşık 3 ay önce topladım ama yine bir sorayım, içime tam sinsin.

Parçalar:

İ5 4690k
Ssd 850 evo 250 gb
Hdd seagate barracuda 1 t
Kart strix 970
Anakart gigabyte z97m d3h
Ram 2x4 vengeance 1600 mhz ddr3
Fan hyper 212 evo
Monitör 23.6 inch philips monitör
Kasa zalman z3 plus
Güç fsp hyper 700w

Windows 7 + 2 sene kaspersky dahil 5600 tl indirimle 5300'e aldık. Win 7'yi su an 10 olarak kullanıyorum. Nasıl sizce ? Ana kart özellikle, keşke asus z serisi veya msi gaming alsaydın falan diyolar zaten msi almam güvenmediğim marka ama asus takıldı aklıma, yorumlarınız cidden önemli. Lütfen yorum yapın.

Henüz alınmamış bir sistem olsa anlayacağım da, hali hazırda 3 aydır kullanılan bir sistemin başkasına sorulması garip değil mi?

Ayrıca anakart gayet yeterli. (Burada ne amaçlandığı da önemli bi' unsur tabi) Sadece mATX yerine ATX olanı alabilirdin. Netice olarak canavar gibi sistem.

5.700 tl ye monitör dahil canavar topluyorum şuan bu parçalar bencede etmez

5400 TL'ye bu sistem toplanabiliyorsa, 5700 TL'ye sıvı soğutmalı ve anakartı birazcık daha yükselterek sağlam bir sistem toplanabilirdi. Keşke satın almadan önce sorsaydınız. O zaman elimizden gelenin en iyisini toplardık.

Lütfen vatandan toplayarak fiyatı gösterirmisiniz ? sinerji vs gibi yerlere güvenmiyorum.Ayrıca bu sistemi ben sinerjiden toplasam daha ucuza gelirdi lütfen vatan bilgisayardaki fiyatlarını atın.

Örnek vermek gerekirse sadece ekran kartında bile vatanda 600 tl pahalı MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı burda aynısı 3000 tl.Sinerjinin garantileri yüzünden olan bir durum.

@Burak Barış komik olmayın lütfen. Tek site vatan değil, tek güvenli site orası değil. Ayrıca diğer sitelerden daha pahalı olduğu bile bile oradan almakta çok mantıklıymış...
Benmi güvediğim ve topladığım yer orası vatan dışnıdaki kuruluşlara güvenmiyorum ? Lütfen ordan yapın hesabınızı kitabınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…