Everest'i dikkate almıyoruz o zaman. Onu kaliteli bir PSU ile değiştirdiğini umuyorum. İşlemci O.C atılmıyor. Dilersen H serisi bir anakart alabilirsin. Ekran kartına o parayı vereceğine R9 390X al. İlla GTX 970 alacağım diyorsan GALAX GTX 970 O.C al. 1200 TL'lik bir ürün.
Çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi dinleyip işlemciyi değiştirdim. Peki onun yerine şöyle bir sistem toplayıp ekran kartı kısmını PASCAL teknolojisi çıktığında uygun bir kartla tamamlasam sizce nasıl olur. Ve idareten nasıl bir ekran kartı tercih edeyim. Sizce bu toplayacağım sistem ileride çıkacak PASCAL ekran kartlarına uyum sağlar mı?
Pascal, Polaris mimarili ekran kartları çıktığında uyum sağlıyacaktır kafanıza takılıcak bir şey olmasın. DVD sizin için ne kadar önemli? Hayatınız da kullanmayacağınız bir şeye para vermek istemezsiniz Origin ve Steam varken.
O kısmı ben de düşündüm fakat 60 tl lik bir şey zaten belki bir gün lazım olur. Onu çıkarta'da bilirim fakat şey konusu kafama takıldı. i5 alsam beni idare eder mi. i7 ye 500 tl fazla vermeye değer mi bilemedim.
Olsun ben olumlu tarafından düşüneceğim Son olarak , şunu sormak isterim ya gtx950 alacagım ya da r9 380 4GB . Ama hangisi olsun bilemedim. Birde hem nvidia hem Radeon a uygun anakart seçmek isterim.