jozefer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, ben böyle bir sistem topladım hepsi istediğim parçalar fakat size bir kaç sorum olacak. Topladığım parçalar birbiri ile uyumlu mu ? İşlemcinin bunun gibi türleri de mevcut. Sizce sistem için hangisini almalıyım ? (Oyun için topluyorum) Resimdeki işlemcinin çarpan kilidi açık, işlemci 4.0 hızında fakat hız aşırtma yapmadan mı bu hızda ve eğer yapmazsam hızı kaç olur ? Ana kartımın bu ve bunun gibi türleri de mevcut, resim dekini alsam ciddi performans düşüşleri olur mu ? Sizce 5000 lira için uygun bir sistem mi ? Aynı ücret için daha iyi performans alacağım ve sağlam bir sistem toplanabilir mi ? Eğer toplanırsa önerebilir misiniz ? Son olarak sıvı soğutma ile işlemci arasına termal macun sürmeme gerek var mı ? İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, ben böyle bir sistem topladım hepsi istediğim parçalar fakat size bir kaç sorum olacak. Topladığım parçalar birbiri ile uyumlu mu ? İşlemcinin bunun gibi türleri de mevcut. Sizce sistem için hangisini almalıyım ? (Oyun için topluyorum) Resimdeki işlemcinin çarpan kilidi açık, işlemci 4.0 hızında fakat hız aşırtma yapmadan mı bu hızda ve eğer yapmazsam hızı kaç olur ? Ana kartımın bu ve bunun gibi türleri de mevcut, resim dekini alsam ciddi performans düşüşleri olur mu ? Sizce 5000 lira için uygun bir sistem mi ? Aynı ücret için daha iyi performans alacağım ve sağlam bir sistem toplanabilir mi ? Eğer toplanırsa önerebilir misiniz ? Son olarak sıvı soğutma ile işlemci arasına termal macun sürmeme gerek var mı ? İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sezer12 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #2 Bu bütçeyle çok rahat GTX 1070 toplanabilirken neden GTX 970'i seçtiniz ?
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #3 Böyle birleşenler yanına gtx 970 olmamış. O işlemci soğutucu ile anakart oldukça pahalı, onlardan kırpıp 1070 almaya bakın
Böyle birleşenler yanına gtx 970 olmamış. O işlemci soğutucu ile anakart oldukça pahalı, onlardan kırpıp 1070 almaya bakın