GTX 970 Sistem Toplama

masih

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. PC toplama çalışiyorum fakat uyumluluk konusunda sıkıntı yaşiyorum. (MSI GTX 970 256 bit, 4 GB *16 RAM DDR3.)

2500 TL
butcemiz göze bulundurarak ve yukardaki parçalar ekran kart ve RAM dahil. Kalan diger parçalarni nasıl tamamlarım? Uygun bir şekilde toplama çalışiyorum 2500 TL yeterli mi bilmiyorum. Yardımci olursnz çok sevinirim. Çok teşekkurler. (Monitor vs olmayacak. Sadece kasa.)

Ekran kartı ve Ram elinde mevcut mu yoksa onları da mı alacaksın?
hayır degl . 2500 *3000 tl arası dusunuyorum toplam .işte anakart ve işlemcisi ve bu parçalar için saglam bi guc kayna uygun şekilde ne olması gerek ? bi turlu karar veremedim .bi kaç parça önersiniz sevinirim

Öncelikle GTX 970 sistem toplama geride kaldı ve 1250 tllik bir ekran kartı 2500 tl bütçeye fazla gelir.
evet hocam . şimdi şöyle onu arkadaşdn uygun bi fiyatda almayı dusunuyorum 800 cıvarı flan

Hocam ekran kartı hariç şöyle bir sistem oluşturdum toplam 2300 TL tutuyor. Arkadaşınızdan da GTX 970'i uygun fiyata alırsanız güzel olur. Fiyat biraz fazla geldiyse kasa, güç kaynağı ve anakartta daha ucuz modeller seçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…