Furkan üçtepe
Kilopat
Daha fazla
4.2 ghz 7700k nın oc kapalı 4.0 ghz 6600k nın oc açık arada 300 lira fark vardı bunu oc yapıp en az 4.2 ye çıkarırım diye düşünsüm.Neredeyse aynı bütçeye işlemciyi i7 7700K ile, anakartı Z270 ile, ekran kartını RX480 ile, monitörüde 75HZ freesync monitör ile değiştir derim.
Aslında 400 500 başka parçalardan kesip 500 daha koyup 1070 e çıkarıcaktım ama fiyat kesecek başka parça bulamadım.Pascal mimarisiyle birlikte artık bit değeri eskisi kadar çok fark ettirmiyor. GTX 1060 ya da RX 480 en azından iyi gider bu sisteme.
Haklısındır muhtemelen alırken bit e markaya birde recep ile ali beyin gtx 970 testine güvendim daha kötü bir işlemciyle baya yüksek bir performans almışlardı.Bit değerine takılma. Bu karta o kadar para verilmez.
O eski AMD 13 14 yıl önceydi. Bende az çekmedim fakat o yandan bu yana AMD baya gelişti. Özellikle RX serisi gerçekten f/p ürünleri.Hocam AMD ekran kartına önyargılıyım ya.
Ben hiç kullanmadım yalan olmasın AMD sadece etrafta o kadar kötülendi ki bi önyargı oluşturdu çevreO eski AMD 13 14 yıl önceydi. Bende az çekmedim fakat o yandan bu yana AMD baya gelişti. Özellikle RX serisi gerçekten f/p ürünleri.
İnsanlar AMD ye karşı çok ön yargılı. Çünkü bu insanlar eski AMD bileşenlerini kullanıp son dönemde AMD'yi takip etmemekten kaynaklanıyor. RX 480 alınacak bir kart ve fiyatının üstünde bir performans sağlıyor yinede karar sizin.B
Ben hiç kullanmadım yalan olmasın AMD sadece etrafta o kadar kötülendi ki bi önyargı oluşturdu çevre
GTX 970 kötü bir kart değil fakat 2017'de alınacak bir kart değil. Fiyatı yüksek ve performansı RX 480 ve GTX 1060'dan düşük. Ülkemizde GTX 1060'da pahalı o yüzden f/p olarak RX 480 önerim.Bir Asus GTX 970 kullanıcısı olarak 1 senedir çok memnunum full ayarlarda GTA 5'den 80-120 fps arası verim alıyorum. Bit konusuna gelecek olursak şöyle düşünmenizi tavsiye ederim. Bit kavramı bahçeye giden su yolu olarak düşünün ne kadar çok suyunuz olursa olsun ne kadar kuvvetli debisi olursa olsun su yolunuz( Bit ) darsa yani düşükse istediğiniz ölçüde su aktarma zamanınız değişir. Tamam teknoloji gelişiyor fakat üreticilerin yeni teknolojilerini kategori etme planları bunlar. Ürettiği yeni kartları da satmak istiyorlar fakat işin mantığı ortada. Testlerde yüksek değerler vermesi o kartların üstündeki işlemci ve bellek hızlarını gösterir ama bunu size yansıtmakta eli dar olduktan sonra yeni teknoloji hep eskisinden iyi anlamına gelmez
Hocam o öncedendi. Isınma sorunu falan. Şimdi AMD baya gelişti. Bence önceden ATI HD 3450 vardı. Çok ısınyordu. Şimdi yeni ekran kartlarında ısınma sorunu geçti.Hocam AMD ekran kartına önyargılıyım ya.