GTX 970 Sistem Uyumu

ftrci05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım. Sizce uyumlu bir sistem olur mu? Kasa ve ana kart seçimimde emin olamadım. GTA 5 ve ayarı oyunları orta seviyede oynasa yeter. Piyasadaki çoğu oyunu orta seviyede oynasa yeter.

Ara Toplam2.770,88 TL
Toplam KDV498,75 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.269,63 TL
[TBODY] [/TBODY]

MSI B150 Gaming M3 D4 2133Mhz ATX 1151 (TotalWar WarHammer Oyun Keyi Hediye) ana kartımı bunun ile değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 2133 MHz yaparsanız daha iyi olacaktır anakartınız çünkü maksimum o frekansı destekliyor. Onun haricinde sisteminiz gayet güzel. Bir de ekran kartını daha yeni olan GTX1060 veya RX480 ile değiştirebilirsiniz. Ama kararınızı verdiyseniz gayet yeterli olacaktır bileşenleriniz.

Gtx 1060 alman yerinde olacaktır. Ayrıca sistem gayet iyi.

Bu sisteme o güç kaynağını tavsiye etmem. Güç kaynağı alırken daha kaliteli malzemeler tercih edilmeli. Seasonic veya Silverstone öneririm. Kasa olarak Dark hiç kullanmadım ama malzeme kalitesinin iyi olmadığını çok duydum. Ekran kartınız gayet iyi değiştirmenize gerek yok zaten nvidia dışında ekran kartı düşünmeyin bile. Hayırlı olsun

Niye düşünmesin ? Sizin gibi bir şey bilmeyip konuşanlardan gına geldi.

Eğer Ati öneriyorsan gülerim. Bu bütçeyle alınabilecek en doğru karar olmuş. Zaten günümüzde nvidia yerine ati öneriyorsan bilmeyip konuşan sen olursun. Güldürdün.

Eğer Ati öneriyorsan gülerim. Bu bütçeyle alınabilecek en doğru karar olmuş. Zaten günümüzde nvidia yerine ati öneriyorsan bilmeyip konuşan sen olursun. Güldürdün.
@BERWAR Sence arkadaş saçmalıyor mu ? Bana mı öyle geldi

Tamam kanka haklısın ati alın. Nvidia yerine ati tercih etmek yerinde olacaktır. Hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…