GTX 970 Sistem Windows 7 Ultimate SP1 GTA V Kasma Sorunu

xxxxxxx123

Hectopat
Yer
İstanbul
Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımın harddiskinde arıza vardı. Servise yolladım. 3-4 hafta içerisinde geri aldım. Windows 7 Ultimate formatı attırdım (bu işlerden anlamam). Ardından Steam yükledim. Oyunlarımın hepsini teker teker yüklüyordum. Sıra GTA V'e gelmişti. 2 gün sürdü yüklenmesi. Ardından oyunu açtım. Eski işletim sistemimde (Windows 10) oynadığım ayarları uyguladım. Fakat oyun 40-60 FPS arasında gidip geliyordu. Ara ara droplanmalar oluyordu. Ayarları kısmayı denediysem de olmadı. MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemci değerlerini kontrol ettim. İşlemci kullanımı %70-90 arasında gidip geliyordu. Ekran kartı kullanımı ise %80 ile %95 arasında gidip geliyordu. Ne kadar uğraştıysam da bir çözüm bulamadım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 Microsoft dahil neredeyse bütün firmalar tarafından desteği kesiliyor bence Windows 10 64 bit geçin evet tasarım olarak Windows 7 ye bende alıştım ama güncel olmak lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı