GTX 970 sistem yükseltme tavsiyesi

Muhammed Fehim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir masaüstüm var iyi kötü demeden oynuyorum bu sistem biraz eski olduğunu biliyorum ve yükseltmek istedim sizce hangi parça yükseltilir ve ne alınır onun yerine? Yardımcı olursanız sevinirim 8 GB RAM GTX 970 i3 4.nesil H81 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt olarak Ddr4 geçin hocam, ilk işiniz bu olsun. Ekran kartıyla bir süre idare edebilirsiniz, ama dediğim gibi artık Ddr4 sisteme geçilmesi gerekiliyor.

Sence hangi anakart.

Direkt olarak DDR4 geçin hocam, ilk işiniz bu olsun. Ekran kartıyla bir süre idare edebilirsiniz, ama dediğim gibi artık DDR4 sisteme geçilmesi gerekiliyor.

Hangi anakart.

Direkt olarak Ddr4 geçin hocam, ilk işiniz bu olsun. Ekran kartıyla bir süre idare edebilirsiniz, ama dediğim gibi artık Ddr4 sisteme geçilmesi gerekiliyor.

Direkt olarak DDR4 geçin hocam, ilk işiniz bu olsun. Ekran kartıyla bir süre idare edebilirsiniz, ama dediğim gibi artık DDR4 sisteme geçilmesi gerekiliyor.

Bana ucuz güzel bir anakart önerir misiniz?

Son düzenleme:
Bu konunun modifikasyon ile alakası nedir? Donanım upgrade'leri bilgisayarınızın performansına etki eder. Modifikasyon ise var olan standart görüntüsünden çıkarıp size özel bir görünüme sahip olmasını sağlar. Örnek verecek olursak; standart renkte olan siyah renk bir kasayı boyayarak onu standart halinden farklı bir renge bürünmesini sağlamaktır. Veya Atx forma sahip bir kasayı, uzay montaj haline getirmek. Fan soğutmalı bir ekran kartı bloğunu sıvı soğutma bloğuna dönüştürmek. Uzun zamandır bu bölümün konularına bakmıyordum. Şu an görüyorum ki PC Modifikasyon bölümü, ''Sistem ve donanım yükseltme tavsiye'' bölümüne evirilmiş. Moderatör arkadaşlarında bu durum gözünden kaçmış sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı