Gtx 970 sistem

Özgür Ege

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, daha önce de açmış olduğum konularda aldığım yorumlardan ssonra nihayet bir sistem topladım. Sistem hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herhangi değişmesi gereken bir parça vs.
Bu arada anakartı Z serisi seçmemin sebebleri fiyatının perfonmansına göre uygun olması, rami kısıtlamamak ve işlemciyi değiştireceğim zaman sıkıntı çekmemektir.

Sistem oyun amaçlıdır bu yüzden 250 gb ssd yeter diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan kartları beklerseniz daha çok performans alırsınız.

Benim yaptığım hatayı yapmamanız güzel olmuş Çok araştırmadan gidip H170 serisi anakart aldım ben. Ram frekansı da 2500 olduğundan anakart yetişemiyor 2133 de kalıyor. Sistemi satın aldıysanız söylememe gerek yok ama bundan sonra sistem toplayacaklar için RX 480 ekran kartı çok daha uygun fiyatlı ve çok da verimli olacaktır.

Yorumlarınız için teşekkürler rx 480 çıkış tarihi hakkında pek bir bilgim yok sistemi bu hafta toplıyacağım.

Yeni çıkan kartları beklerseniz daha çok performans alırsınız.

Yorumlarınız için teşekkürler rx 480 çıkış tarihi hakkında pek bir bilgim yok sistemi bu hafta toplıyacağım.
Sistem güzel. SSD, kasa ve güç kaynağından kısıp işlemciyi yükseltmenizi tavsiye ederim. Birde anakartı MSI Z170A Gaming Pro Carbon yapabilirsin.

sizce bu nasıl? Tabi rx 480 daha hesaplı olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 101
sizce bu nasıl? Tabi rx 480 daha hesaplı olur.
İzlediğim bir kaç videoya göre 970 ve 980'in artık alınmaması gerektiğini duydum. Tabi yine size kalmış. Sistem güzel görünüyor yalnız kafama bir şey takıldı. Anakart Asus Z170 Gaming olarak görünüyor ama Z170 serisi en az 3000 MHz oluyor diye biliyorum. Oraya yazdıkları acaba H170 serisi olabilir mi? Onu bir araştırmak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…