GTX 970 sisteme 2500 TL işlemci, RAM ve anakart tavsiyesi

Teknosa104

Kilopat
Daha fazla  
  • EVGA SSC GTX 970 4GB
  • EVEREST ARES X1 750W 80 PLUS BRONZE KASA
  • SAMSUNG EVO 850 SSD
Bu parçalar elimde mevcuttur.
İşlemci, RAM, anakart tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 2500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU'dan hemen kurtulmanız yararınıza olur. Everest PSU'lar tavsiye edilmez.

Yorum için teşekkürler. PSU sistemde ne gibi değişikliklere yol açıyor ve değiştireceksek hangi marka almalıyım.

Everest yerine High Power markalı bir PSU alabilirsin dostum.

Yorum için teşekkürler. Neden değiştirmem gerekiyor bilgilendirir mısınız.

ryzen 7 1700
corsair 16 gb vengeance lpx DDR4 3000 mhz
Gigabyte ga-ab350 gaming
toplam 2300 lira tutuyor.

Yorum için teşekkürler. Bu ryzen işlemcilerde ram ve anakart uyumu sorunu haberi okudum önerdiğiniz parçalar uyumlumu cevabınızi bekliyorum

Yorum için teşekkürler. PSU sistemde ne gibi değişikliklere yol açıyor ve değiştireceksek hangi marka almalıyım.

Yorum için teşekkürler. Bu ryzen işlemcilerde ram ve anakart uyumu sorunu haberi okudum önerdiğiniz parçalar uyumlumu cevabınızi bekliyorum

Doğru söylüyorsun. G-Skill Ripjaws 3000 mhz olanı alman daha iyi olur. Onda uyum sorunu olmaz.
http://download.gigabyte.us/FileList/Memory/mb_memory_ga-ab350-gaming3.pdf bu sayfadan bakabilirsin. Aynı şekil de başka bir anakarta karar verirsen de, o anakartın adını yazıp memory support diye aratırsan hangi ramlerin uyumlu olduğunu görebilirsin

Doğru söylüyorsun. G-Skill Ripjaws 3000 mhz olanı alman daha iyi olur. Onda uyum sorunu olmaz.
http://download.gigabyte.us/FileList/Memory/mb_memory_ga-ab350-gaming3.pdf bu sayfadan bakabilirsin. Aynı şekil de başka bir anakarta karar verirsen de, o anakartın adını yazıp memory support diye aratırsan hangi ramlerin uyumlu olduğunu görebilirsin
Yorum için teşekkürler. Biraz araştırma yaptım anakart olarak x serisi almak daha yararlı deniliyor tavsiye edebilirmisiniz bu seriden bütçeye bira ekleyebilirim eğer o daha iyiyse

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı