GTX 970 Sisteme bileşen önerisi

Egecan Akman

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart: MSI Z170A TOMAHAWK Intel Z170A Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) HDMI USB 3.1 Anakart

İşlemci : Intel i7 6700 Soket 1151 3.4 GHz Turbo Boost ile 4.0 GHz 8 MB Önbellek 14mm İşlemci

Ekran Kartı : EVGA GTX970 SSC ACX 2.0+ GDDR5 4 GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

Ram : 2 tane GSKILL 8 GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Single Ram

HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk

Kasa : Zalman Z3 Plus 600LE 600W MidT ATX Pencereli Siyah Kasa

DVD : Pioneer DVR-221LBK 24x + Double Layer Labelflash SATA DVD YAZICI Siyah

Monitör : BENQ 24" XL2420G 1 ms 144Hz G-Sync destekli Gaming Monitor

Arkadaşlar sistemim bu şekilde şu an, ek olarak ne almalıyım? Kasanın içinden çıkan güç kaynağım sertifikalı değil 80+ değil güç kaynağı alıcam ne önerebilirsiniz, SSD ne önerirsiniz? Başka almam gereken bir şey var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam merhabalar öncelikle, PSU 550W yeterli olur mu, çoğu insan 600W ya da 650 almamı önerdiler.
Yeni nesil parçalar çok fazla tüketmediği için 550w idealdir. Ancak sisteme ek cpu fanı, kasa fanı vs takacaksan bile en fazla 600w yeterli olacaktır.

Yeni nesil parçalar çok fazla tüketmediği için 550w idealdir. Ancak sisteme ek cpu fanı, kasa fanı vs takacaksan bile en fazla 600w yeterli olacaktır.
Zalman Z3 Plus'ın içinde 4 fan bulunuyor ek fan almama gerek var mı işlemcinin kendi fanı var zaten kutunun içinden çıktı

Zalman Z3 Plus'ın içinde 4 fan bulunuyor ek fan almama gerek var mı işlemcinin kendi fanı var zaten kutunun içinden çıktı
Hayır, 4 fan oldukça yeterli soğutma sağlayacaktır. Keşke kasayı almadan önce buraya konu açsaydınız 600w 80+ bronz sertifikalı güzel PSU lu bir kasa önerirdim 410TL'ye.

Bu parçalardan elinde hangileri var?Toplam bütçen ne kadar? Parçaları alalı ne kadar oldu?

Üstteki soruların cevabına göre iade edeceğin bir kaç parça var. Bunların başında ekran kartı geliyor.
04.09.16'da aldım şu an hepsi kasanın içinde yerleştirilmiş durumda. Monitörü internetten aldım haftaya perşembe elimde olacak. Açıkçası bir bütçem kalmadı son olarak ssd ve güç kaynağı alıp sistemi tamamlamayı düşünüyorum.

Hocam, açıkçası bütçe sınırımı geçen bir sistem topladım. GTX 970 kötü bir ekran kartı mı? Sizin bu söyleminiz beni şüpheye düşürdü. Hata mı etmişim bunu sisteme dahil ederek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…