Diğer GTX 970 sisteme işlemci önerisi

meraklımelaat

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci arıyorum 6. nesil ve 1151SOKEtli şu an gözüme en iyi i7 6700 geldi. Bir üst modeli k var ama overclock yapmayacağım anakartim Z170 Gaming M5 ATX. Buna uyumlu 3K fiyat aralığı bir tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci arıyorum 6. nesil ve 1151SOKEtli şu an gözüme en iyi i7 6700 geldi. Bir üst modeli k var ama overclock yapmayacağım anakartim Z170 Gaming M5 ATX. Buna uyumlu 3K fiyat aralığı bir tavsiyeniz var mıdır?
6. nesil değil de 7. nesil bakın.

Hocam bende de GTX970 var 10 senedir i7 6700K kullaniyordum, ASUS Z170 Pro Gaming ile birlikte canavar gibi bir islemci hala cok iyi bende hiç OC yapmadan kullandim. O soket icin secenklerin 6. veya 7. nesil islemciler. Ikinci el ne bulabildigine gore degisir.

Bu arada Windows 11 8. nesil oncesi islemcilerde desteklenmiyor, bilgin olsun. Windows 11'e gecmek istersen sorun olabilir.

Bendede 6700k vardı macun bakımı yapmadığım için kavis aldı kullanılmaz hale geldi aslında garip durum pc kendini 7-8kez resledi önceki günde aynısı olmuştu ama onarmisti Windows bilgisayarciya götürdüğümde işlemcide sorunu buldu

Macun bakimi yapilmadigi icin kavis aldi ne demek bilmiyorum, Ben 10 sene icerisinde sadece bir kez macun yeniledim oda isinma sorunu oldugu icin degil PC yi tasirken zarar gormesin ve kolaylik olsun diye sogutucu blogunu sokmustum. Eger butcen elveriyorsa benim gibi yapabilirsin, 2-3K eski bir islemciye para verecegine anakartini da sat birazcik daha para eklemen gerebilir belki sonra yeni nesil bir i3 veya i5 islemci almaya calis, 13. nesil i3 ler 2000-2500 tl civarinda , 2-3K yada bir anakart bulursan mis...

Ben daha önce hiç Param Güvende ile alışveriş yapmadım diyelim ki pinlerinde sıkıntı var iade yapabilir miyim sorunsuz şekilde sence alınır mı? Ya da 6700 ile yarışır mı?

6700'den tabii ki daha iyi. Sorunlu işlemci gelirse 2 gün iade hakkınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…