GTX 970 sisteme RAM önerisi

joshieart07

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bende DDR4 2133 MHz. Corsair 8 GB RAM bulunmakta. Sistemimin diğer özelliklerini de yazayım.

• İ5 6600
  • Bazooka B-150 M
  • GTX Evga 970

Sistem bu şekilde ve 8 GB RAM dediğim gibi. Şimdi bu RAM bende tek slot takılı ben arkadaşlarıma sorduğumda bunu slotlara dağıtırsam performansı daha iyi olurmuş sistemimin. Sizlere de bunu sormak istiyorum Battlefield 1'de 30 FPS'yi bile görüyorum. Sorun RAM'miş ve bir 8 GB daha takayım diyorum ama arkadaşlarım ise 4-4 (toplam 8) tak diyorlar. Ama alacağım RAM'in yani markasının 4 GB'lik olanı yok. Ne öneriyorsunuz sizler acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'le alakalı olabilir. BF1'in bendeki RAM kullanımı yer yer 7-8 GB'ı buluyor. Dual Channel'dan ziyade RAM'in yetersiz kalmasıyla ilgili bir durum olabilir. Fakat bunların dışında yine de sentetik testlere başvurun. Ekran kartınızı FURMARK ile test edin. Isınma vb. sorun olabilir. Öncelikle oyuna sırasında RAM kullanımını görmemiz için görev yöneticisi üzerinden ekran alıntısı yapar mısınız? (10dk falan oynayın.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
BF1 12 GB ram istiyor en az, sıkıntı RAM'in tek kanal olması değil RAM miktarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…