GTX 970 sisteme yükseltme

Daha fazla  
Merhabalar, geçen sene sistemime MSI GTX 970 model ekran kartı almıştım. Şimdi ise bu ekran kartına göre sistemimi yetersiz görüyorum ve güncelleştirmek istiyorum. En önemlisi kesinliklikle en az 2 TB bir F/P HDD alınması çünkü sürekli depolama sorunu yaşıyorum. Sistemimin parçaları şu şekilde:
  • İşlemci: İntel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20 GHz
  • Anakart: EXPER H61H2-MV
  • RAM: DDR3 8GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX970
  • HDD: 1 TB
Bu sistemde neyi güncelleştirmeliyim ve parça önerileriniz nelerdir? Bir tanede 2 TB HDD mutlaka olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci biraz eski kalmış sanki. Eğer bütçeniz varsa, anakartı değiştirip DDR4 bir anakart ve ram almanızı öneririm. Birde tabi o yeni anakarta yeni bir işlemci.

İşlemci biraz eski kalmış sanki. Eğer bütçeniz varsa, anakartı değiştirip DDR4 bir anakart ve ram almanızı öneririm. Birde tabi o yeni anakarta yeni bir işlemci.
Şuan o kadar bütçe ayıramayabilirim. Önerebileceğin HDD var mı ?

Sistemin hala iş görür, biraz daha ömrü var. HDD alabilirsin depolama sorunun olduğuna göre. SSD de iyi olurdu.
Önerebileceğin 2 TB HDD var mı ?

Birde bir şey daha sorucam bendeki 1 TB HDD'yi çıkarmadan 2 TB HDD takabilir miyim ?

Birde bir şey daha sorucam bendeki 1 TB HDD'yi çıkarmadan 2 TB HDD takabilir miyim ?
Takabilirsin.

Önerim = Seagate BarraCuda 2TB Hard Disk (ST2000DM006) Hard Disk

İşlemcin gayet güçlü 2 TB HDD alarak 2 yıl daha rahat rahat kullanabilirsin o sistemi.
http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-3-5-2tb-sata-3-0-32mb-onbellek-7200rpm-harddisk.html

Eski nesil işlemciler hala güncel işlemcilerle saf güç açısından kafa kafaya sayılır sizin öneriniz pire için yorganı yakın demek olmuş.

Canavar gibi bir ekran kartına sahipsiniz zaten.İşlemciniz de oyunlar söz konusu ise gayet iyi.
Raminizi 16GB a yükseltmenizde epey payda var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı