GTX 970 Sisteme Zalman Z3 Plus Almak

Crixus

Hectopat
Daha fazla  
Selam beyler, bu yaz calışıp bir sistem toplamayı düsünüyorum ancak elime bir 160 tl gibi bir para geçti. Şimdiden kasayı alsam mı diye düşünüyorum. Takacagım ekran kartı GTX 970 olacaktır büyük ihtimalle. İçine sıgar mı? Kasanın bileşenleri saglam mı? Bir de içinde takılı kac fan ile gelıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de MSI GTX 970 ile kullanıyorum kasayı gayet memnunum fanları fiyatına göre gayet kaliteli önde mavi ledli 1 fan üstte 2 ve arkada 1 egzoz fanı olmak üzere 4 fan ile geliyor. Tavsiye ederim ama allta gördüğün resimde ekran kartını sabit tutmaya yardımcı olan aparat GTX 970 ile kullanılamıyor ısı borularına denk geliyor bunu da belirteyim.

sistem asamblat carcasa zalman z3 plus (1).jpg

En uzun kartlardan birisi olan HOF modeli 30.7cm ile kasada bu boyutlarda bir yer kaplıyor, umarım yeterli bir yol gösterici olur bu fotoğraf. Eki Görüntüle 70738

@Mustafa Bulduk o işaretlediğiniz aparat ekran kartını tutmak için değil, fan takmak için var.

Kasanın kablo yönetimi baya iyi. Siz mi yaptınız yoksa Vatan Bilgisayar mı ?

Bunlar da yine büyük kartlardan olan ASUS R9 280X'e ait.

Amk6qq.jpg

d5GZ2n.jpg

Benim kasada Vatan Bilgisayar işçiliği ne beklersin ki :)

En uzun kartlardan birisi olan HOF modeli 30.7cm ile kasada bu boyutlarda bir yer kaplıyor, umarım yeterli bir yol gösterici olur bu fotoğraf. Eki Görüntüle 70738

@Mustafa Bulduk o işaretlediğiniz aparat ekran kartını tutmak için değil, fan takmak için var.

İki fonksiyonu var kardeşim aparatın ister fan takıyorsun istersen uzun ekran kartlarının aşağı doğru sarkmasını önlemek için sabitliyorsun.
Şu resim açıklayıcı olur umarım. MSI GTX 970' in ısı boruları aparata denk geldiği için kullanılamıyor.
C7SaB1m.jpg

Kasanın kablo yönetimi baya iyi. Siz mi yaptınız yoksa Vatan Bilgisayar mı ?

Bunlar da yine büyük kartlardan olan ASUS R9 280X'e ait.

Amk6qq.jpg

d5GZ2n.jpg

Benim kasada Vatan Bilgisayar işçiliği ne beklersin ki :)
O kadar parayı vermişim, toplama zevkini Vatan Bilgisayar'a bırakacak değilim. :) Kasanın toplanması ve kablo yönetimi tamamen bana ait, beğenmenize sevindim. :)

O kadar parayı vermişim, toplama zevkini Vatan Bilgisayar'a bırakacak değilim. :) Kasanın toplanması ve kablo yönetimi tamamen bana ait, beğenmenize sevindim. :)
İlk toplama kasam olduğu için :) En büyük hayalimdir zaten internetten parçalarımı sipariş edip kendi zevkime göre toplamam :)

Arkadaşlar , bu aparat ekran kartını tutmak için işe yarıyor. Fan takılmaya da yaradığını sizden duydum. Nasıl takıldığı hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

sistem asamblat carcasa zalman z3 plus (1).jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı