Çözüldü GTX 970 SLI Far Cry 4 Titreme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dravenfix

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleykum.

Ben GTX 970 SLI yaptım. Far Cry4 açıkken titremeler oluyor. Fakat SLI devre dışı yaptığımda bu titreme gidiyor. Geforce'den en son yazılımı kurdum NVIDIA'nın. Sorun ne olabilir? Ekran kartlarının markaları farklı ondan kaynaklanabilir mi?

Markaları: Asus ve MSI.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2 karta birden yetmiyor olabilir. İşlemciniz ne ?

Büyük ihtimalle işlemci darboğaza girmiş.
İşlemcinin marka modelini yazar mısın?
@dravenfix

Büyük ihtimalle işlemci darboğaza girmiş.
İşlemcinin marka modelini yazarmısın?
@dravenfix

İşlemcim İntel Core İ5 4690K 3.5GHZ'den 3.9Ghz'E O.C yaptım.

Anakartım:MSI Z97 GAMİNG 5

Bu arada GTA 4, call of duty black ops 2 gibi oyunlarda hiç titreme yaşamadım. Sadece Farcry 4'de oldu bu. Geç cevapladığım ıcın kusura bakmayın.

Ya bilen yok mu? 5.5 milyara bilgisayar topladik Farcry 4'ü oynayamiyorum, bu nedir? Titreme hala devam ediyor.

İ5 4690k 'dan yana bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kartları tek tek takıp dener misiniz ?
Sadece FarCry 4 oyununda oluyorsa oyun kaynaklı bir uyumsuzluk olması söz konusudur.

İ5 4690k 'dan yana bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kartları tek tek takıp dener misiniz ?
Sadece FarCry 4 oyununda oluyorsa oyun kaynaklı bir uyumsuzluk olması söz konusudur.

Sadece onda oluyordu. Windows 8 kurdum ve sorunum düzeldi. Arkadaş bana Windows 7 kurma Windows 8 daha stabil çalıştırır dedi. Kurdum Win 8. Açtım far cry 4 1-2 görev yaptım sorunum yoktu. İlerde olucak mı merak ediyorum. Olmaz diye tahmin ediyorum. Görüntü gayet net idi. i5 4690k i5'in alabileceğim en iyi işlemciydi ki i7'nin yerini tutsun diye. Herkes i7 alma(Recep Abi dahil.) ona oyunlarda fazla gerek kalmaz diyordu. Max %2 fark olur demişti ki pentim g3258'de bile oyunları ultrada acıyorlardı :D .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı