GTX 970 söküp 7900 XT takmak sorun yaratır mı?

teost7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,
9 ay önce bir bilgisayar topladım ve ekran kartına bütçem çıkışmamıştı. Ekran kartını daha sonra alırım diye düşünüp almamıştım. Şu anki ekran kartım GTX 970 ekran kartı ve sipariş edip aldığım kart 7900 XT format falan atmadan direkt 970 söküp, 7900 XT'yi taksam driver ya da herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba herkese,
9 ay önce bir bilgisayar topladım ve ekran kartına bütçem çıkışmamıştı. Ekran kartını daha sonra alırım deyip almamıştım. Şu anki ekran kartım GTX 970 ekran kartı ve sipariş edip aldığım kart 7900 XT format falan atmadan direkt 970 söküp, 7900 XT'yi taksam driver ya da herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Diğer sistem parçaların uyumluysa DDU üzerinden sürücüyü kaldır ve kapat seçeneğine tıkla ekran kartını tak aç ve kendi sürücüsünü yükle.

Suruculer cakistigi icin genelde mavi ekran hatasi aliniyor ama hicbir seyde olmayabilir, garantiye almak icin DDU ile silip temiz surucu kurulumu yapsan daha iyi olur.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silmeni öneriyorum.

Diğer sistem parçaların uyumluysa DDU üzerinden sürücüyü kaldır ve kapat seçeneğine tıkla ekran kartını tak aç ve kendi sürücüsünü yükle.

Suruculer cakistigi icin genelde mavi ekran hatasi aliniyor ama hiçbir seyde olmayabilir, garantiye almak icin DDU ile silip temiz sürücü kurulumu yapsan daha iyi olur.

Cevaplar için teşekkürler. İşlemcim 13700k olduğu için işlemci sürücülerini da sileyim mi?
Ayrı olarak 970 söktükten sonra 7900 XT'yi takıp da mı bu driverları sileceğim?
GeForce Experience programınıda bilgisayarımdan kaldırmamı önerir misiniz? Hangi adımlarla yapayım bu işlemleri.

Cevaplar için teşekkürler. İşlemcim 13700k olduğu için işlemci sürücülerini da sileyim mi?
Ayrı olarak 970 söktükten sonra 7900 XT'yi takıp da mı bu driverları sileceğim?
GeForce Experience programınıda bilgisayarımdan kaldırmamı önerir misiniz? Hangi adımlarla yapayım bu işlemleri.
Hayir sadece GTX 970'in surucusunu sil yeter, DDU ile sildigin zaman zaten Geforce Experience'da silinecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı