GTX 970 Tabanlı Sistem Tavsiyesi

cem7811

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben GTX 970 tabanlı topladığım sistemi resime koydum. Sizlerin daha iyi bi önerisi varsa yazarsanız sevinirim. Bu arada topladığım eşyalar birbirine uyumlu mu ? Maksimum bütçem 2900-3000 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu parayla gtx 970 almanız zor olur. Monitör dahil mi? Everest kasa tamamen yanlış seçim. Anakarttaki faz ve mosfet sayısı az.

Monitör dahilse toplayayım bir sistem.
 
Buyrun monitörsüz cillop gibi sistem. Monitör dahil ise ssd, kasa ve güç kaynağını çıkartıp, bu kasayı alın. Monitörü de şundan alın. Bütçeyi biraz aşacak ama inanın anakarta daha çok para ödediğiniz zaman sisteminiz daha stabil çalışacak.


 
Vatandan toplamak yerine sinerjiden toplarsanız sizin için daha iyi olur. Malum dolar uçtu ve vatanda dolar kuru üzerine satış yapıyor.
 
@hayhaybaskan haklısın kardeşim. Ben arkadaşa toplamasını tavsiye ettiğim parçaları göstermek için vatanı kullandım. Sinerjiden toplarsa tüm sistem 100-150 tl lik daha karlı şekilde sinerjiden alınabilir.
 
Bence ssd,kasa ve güç kaynağını çıkartıp. Kasayı zalman 600le yapın ssd yi sonra alıp. Ekran kartını gtx 970 yapabilirsiniz.
 
Bütçe yine aşılıyor. Sistemden kızartma kokusu da gelebilir o güç kaynağıyla. 960 çok güçlü olmadığı için 4g modeli de yeterli olmayacaktır.
 
Arkadaşın kasa haricinde topladığı sistem parçalarının nesini beğenmediniz acaba? GTX 970'in 960'a fark attığını herkes biliyor. Anakartı iyi yapalım derken ekran kartından kısmayınız lütfen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…