GTX 970 Turbo 1400 TL'ye alınır mı?

SailDriyt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GTX 970 Turbo almayı düşünüyorum ve 1400 TL'ye buldum satıcı bir sorunu olmadığını söyledi sizce fiyatı normal mi? Piyasası hakkında bilgi sahibi değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kart çok eski, almak istiyorsanız alın. Bu devirde eski Ekran Kartlarının sağlam çıkma ihtimali az. Alırken Furmak testi yaptırın, oyun testi yaptırın, bir şey olmazsa kullanabilirsiniz.

Tek fanlı bir model tercih etmeyi tavsiye etmem. Ayrıca o fiyata RX 480/570 ve 580 bulunabiliyor. DX 12 ve Vulkan ağırlıklı oyunlarda daha iyi performans verir. Fiyat olarak GTX 970 için normal bir fiyat.

Merhaba GTX 970 Turbo almayı düşünüyorum ve 1400 TL'ye buldum satıcı bir sorunu olmadığını söyledi sizce fiyatı normal mi? Piyasası hakkında bilgi sahibi değilim.
bu fiyat bandına amd kartlar al yani boşa gitmesin paran hangi ildesin 2. el kart bulup önerebilirim

Bence 2060'dan aşağı kart bakmayın. Bütçeniz o civardaysa da GTX 1660-RX 580 bakın.
1400tl ye gtx 1660 pek bulunamaz gibi mining çıkmaları 2,5k idi en son ama uzun süredir bakmıyorum piyasaya

bu fiyat bandına amd kartlar al yani boşa gitmesin paran hangi ildesin 2. el kart bulup önerebilirim

1400tl ye gtx 1660 pek bulunamaz gibi mining çıkmaları 2,5k idi en son ama uzun süredir bakmıyorum piyasaya
Biraz facebook gibi ortamlarda da araştırılsa bulunur elbet tek siteye bakarak almaması lazım. Ben 3.250 TL'ye 2060 Super aldım facebooktan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı