Z Zafer.Kalender Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 67 2 Temmuz 2015 #1 Öncelikle merhaba. Msi gtx 970 gaming 4g model ekran kartım var. Bununla ilgili iki sorum olacak. Kartın içindeki BIOS, UEFI BIOS mudur? ( Değilse uefi bios atıcam. ) Kartın içindeki BIOS'u güncellemek bana ne gibi faydalar sağlar) Cevaplarınız için teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Öncelikle merhaba. Msi gtx 970 gaming 4g model ekran kartım var. Bununla ilgili iki sorum olacak. Kartın içindeki BIOS, UEFI BIOS mudur? ( Değilse uefi bios atıcam. ) Kartın içindeki BIOS'u güncellemek bana ne gibi faydalar sağlar) Cevaplarınız için teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Temmuz 2015 #2 Evet, UEFI. Zafer.Kalender dedi: Kartın içindeki BIOS'u güncellemek bana ne gibi faydalar sağlar) Genişletmek için tıkla... BIOS'un getirdiği faydaya göre değişir.
Evet, UEFI. Zafer.Kalender dedi: Kartın içindeki BIOS'u güncellemek bana ne gibi faydalar sağlar) Genişletmek için tıkla... BIOS'un getirdiği faydaya göre değişir.