Oncelikle selamlar, arkadaslar sorum baslikdaki gibi darbogaz yasar miyim eger satin alirsam? Suan bilgisayarin cevre bilesenlerini satin almak icin biriktiriyorum (Monitör,Kasa, ayrica 1TB HDD alacagim) en gec 2-3 haftaya alacagim hemen sonrasinda GTX970 icin oda en gec 1-1.5 ayimi alir. Elimdeki ekran karti ve anakarti satip Msi 970 gaming anakart ve islemciyi 4.0 GHZ'ye cikartip bana isi sorunu yaratmayacak bir sogutucu alma dusuncesindeyim fikirlerinizi almak istiyorum. GTX 970 fikri 3-4 gun once aklima yatmaya basladi fakat islemcimden dolayi acaba alirsam darbogaz olur mu? Performansi duser mi diye kara kara dusunuyorum ve sizlere sorma geregi duydum. Kasa ve monitorumu degistirmek zorundayim su anki kasam ki havalandirmasi kotu oldugu icin bu aralar ciddi sicaklik sorunlari yasiyorum ve monitorum ise 7 senelik oynadigim oyundan zevk alamiyorum goruntu berbat. Eger bunlar boyle olmasaydi islemciyide degistiricektim.
R7 265 2 GB ekran karti
Msi g43 Anakart
Sizce ne kadara satmaliyim? Satmak istedigim parcalarin 2 yila yakin garantileri devam etmekde faturalari mevcut vatandan alindi.
Oynadigim oyunlar;
Battlefield 4, Gta 5 tabi Star Wars Battlefront cikicak yakinda onuda alacagim elimdeki kart bunlar icin bana yetiyor fakat yuksek detaylara gelince biraz cuvalliyo ve ben ayar kismadan oynamak istiyorum hem simdi hem ilerisi icin.
Mobilden yazmam sebebiyle hatalarim icin kusura bakmayin.
R7 265 2 GB ekran karti
Msi g43 Anakart
Sizce ne kadara satmaliyim? Satmak istedigim parcalarin 2 yila yakin garantileri devam etmekde faturalari mevcut vatandan alindi.
Oynadigim oyunlar;
Battlefield 4, Gta 5 tabi Star Wars Battlefront cikicak yakinda onuda alacagim elimdeki kart bunlar icin bana yetiyor fakat yuksek detaylara gelince biraz cuvalliyo ve ben ayar kismadan oynamak istiyorum hem simdi hem ilerisi icin.
Mobilden yazmam sebebiyle hatalarim icin kusura bakmayin.
Son düzenleyen: Moderatör: