Gtx 970 ve i5 4460'lı sistem önerisi

MuratKeskin

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 haftadır bir araştırma içerisindeyim. Sistem toplamaya karar verdim. Bütçe 3- 3.5 civarı olacak ben kendi kafamca bir şeyler yaptım. Şu an piyasadaki oyunları kasmadan high da oynatacak bir sistem istiyorum. Toplamak istediğim sistem üzerinde görüş ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinrim. Haftaya pc'yi toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunada bakın isterseniz. SSD'yi değiştirecektim fakat sizin istediğiniz SSD kalmamış sanırım eğer bekleyebilirseniz yakında gelir.

Herhangi bir eksiği yok, gayet güzel ancak online oyun oynamayı seviyorsanız ve daha iyi bir ses kalitesi istiyorsanız anakartı msi h97 gaming 3 anakartla değiştirebilirsiniz.Çünkü gaming bir anakart olmasının yanında ping azaltan killer lan ağ kartı ve yüksek kaliteli audio boost 2 ses kartı bulunuyor.Ayrıca ssd'yi de şu ikisinden biriyle değiştirebilirsiniz.

Corsair 120Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar

SAMSUNG 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

Bunada bakın isterseniz. SSD'yi değiştirecektim fakat sizin istediğiniz SSD kalmamış sanırım eğer bekleyebilirseni z yakında gelir.

Eki Görüntüle 82771

son hali bu şekilde karar verdşm bu hafta sonu almayı düşünüyorum anakart ve işlemci fiyatları verdiğiniz sitede çok iyi neresi acaba orası ?

Sinerji hakkindada pek iyi yorumlar yok ucuz olsada oraya guvenemiyo insan

Dostum alanların hepsi çok olumlu cevapları var bende bekliyorum toplayacağım sistemdeki parçaların gelmesini buradan alacağım zaten çok kişi aldı güvenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…