GTX 970 ve i5 4590 için Anakart Önerisi

RequiemJoe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben gtx 970 tabanlı sistem topluyorum i5 4590 işlemci seçtim .
En uygun fiyatlı 250 - 300 tl civarı anakart önerisi yapabilirmisiniz vatanda pahallı olabilceği için sinerjiden olursa daha iyi olur.
Bide işlemci iyimidir yoksa arttırmalımıyım teşekkürler.

Arkadaşın önerdiği güzel ama biraz daha biriktirip Gaming 3 almanı öneririm.

İşlemciyi i5 4460 olarak tercih edip, anakartı MSI Z97 Gaming 3 tercih etmeni tavsiye ederim.

İşlemci overclock edilemediğinden dolayı H97 serisinden seçmeniz veya H81M-PLUS alabilirsiniz.

Oyun oynamak için işlemciye bakma 4460 da gayet yeterlidir. Oyun için ekran kartına yatır paranı.

yeni çıkıcak oyunları ultrada felan oynamak için 4460 yeterlimi arada fark varmıdır ?
Evet, yeterli olacaktır. Herhangi bir sorun çıkmaz GTA 5, BF4 gibi oyunları ultra ayarlarda oynarsınız. Darboğaz olmaz.

300 tl civarına Z97 chipset'li anakart alabiliyorken, H97'yi tercih etmen doğru olmaz. Her ne kadar işlemcine OC yapamıyor olsan da, Z97 ekstralarından faydalanabilirsin:

www.vatanbilgisayar.com: Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Overclock yapmayacağınız için H97 Chipset'li bir anakart işinizi görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…