Eren Özgür
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu ayın sonlarına doğru bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim gibi GTX 970 ve i5 4590 alacağım. Anakart konusunda kararsızım. Aldığım zaman sadece OC Genie 4 kullanacağım ama 1 2 yıl sonra overclock yapabilirim.
MSI Z97 PC Mate, H97 Gaming 3 ve B85M Gaming arasında kaldım. İçlerinde fiyat/performansı olan Z97 PC Mate ancak Military Class 4 bileşenler içeren bir anakarta göre bana ucuz geldi.
Z97 PC Mate diğerleri kadar kaliteli mi, beni kaç yıl götürür ?
B85M Gaming veya H97 Gaming 3'te olup da Z97 PC Mate'de olmayan özellikler var mı ?
H97 Gaming 3 o fiyata değer mi ? Değiyorsa işlemciyi i5 4460 yapmam gerekecek, bu ikiliyle oyun haricinde bir performans düşüklüğü yaşar mıyım ?
MSI Z97 PC Mate, H97 Gaming 3 ve B85M Gaming arasında kaldım. İçlerinde fiyat/performansı olan Z97 PC Mate ancak Military Class 4 bileşenler içeren bir anakarta göre bana ucuz geldi.
Z97 PC Mate diğerleri kadar kaliteli mi, beni kaç yıl götürür ?
B85M Gaming veya H97 Gaming 3'te olup da Z97 PC Mate'de olmayan özellikler var mı ?
H97 Gaming 3 o fiyata değer mi ? Değiyorsa işlemciyi i5 4460 yapmam gerekecek, bu ikiliyle oyun haricinde bir performans düşüklüğü yaşar mıyım ?